Broj jedan u prirodnom hlađenju!

Nano Energija je posvećena inovacijama u zaštiti klimatskih promena.

Nano Energija je specijalizovana kompanija u sektoru eko hlađenja i grejanja (KGH).

Iskustvo, ozbiljnost i odgovornost za životnu sredinu su tri karakteristike koje su svojstvene svim proizvodima za hlađenje, uslugama i projektima koje razvijamo.

Održivi KGH sistemi najvišeg kvaliteta je najbolja vizit karta koju možemo ponuditi našim kupcima. Zadovoljstvo onih koji su potvrdili prednosti naših evaporativnih sistema, među kojima su najznačajnije uštede energije, najbolja su garancija koju imamo i učinili smo nas liderima na tržištu.

Nano Energija uzima sve one aspekte koji su potrebni da bi se ponudilo najbolje rešenje za prirodno hladjenje (KGH) putem evaporativnog hlađenja. Inovacija je bila okosnica našeg razvoja da bi se postigli naši ciljevi i razvio proizvod Coolair koji održivi sistem čini mogućim i kao najbolja opcija na tržištu za razmatranje.

Da li vam treba grejanje, ventilacija i klimatizacija (KGH)?

Nano Energija je pravo mesto.

Mi pružamo najefikasnija i najekonomičnija rešenja, poštujući životnu sredinu, u svim vrstama instalacija: sportskim dvoranama, otvorenim prostorima za sport i rekreaciju, vinskim podrumima, trgovačkim centrima i maloprodajama, pijacama, industrijskim kuhinjama, školama, auto salonima i radionicama, plastenicima i baštama, centri za odmor, starački domovi, zatvoreni teniski i fudbalski tereni, ili stambene zgrade i porodične kuće.

Naše veliko iskustvo kao kompanija koja isporučuje sisteme za hladjenje je garancija kada ugovorite naše usluge. Inovacija je bila naša ključna reč, koja nas je motivisala još od našeg osnivanja. Zahvaljujući tome, razvili smo različite održive sisteme hlađenja. Priroda je bila naš najbolji učitelj.

Naši profesionalci uvijek pronalaze savršeno rešenje, ono koje se najbolje prilagođava karakteristikama i potrebama skladišta, pogona ili prostorija fabrike koje odaberu hlađenje evaporacijom kao komfornu, brzu, jednostavnu i veoma ekonomičnu opciju.

Kontakt