Skip to content

omogućava sterilisanje svih vrsta prostora uz brzo širenje ozona u vazduhu

PRIMENE

Širok spektar prednosti za vaš prostor i zdravlje

Prečisćava vazduh

Ozonizacijom se steriliše vazduh, u restoranima, prečišćava vazduh u hotelskim sobama, otklanja sve neprijatne mirise...

Protiv COVID-19

Pravilnom ozonizacijom vazduha postiže se nestajanje Virusa Covid-19, a jedna od najznačajnijih prednosti je što se radi o gasu koji se svuda rasprostire i ne ostavlja nepročišćene zone.

Dezinfekcija frižidera

Ne samo da je bezbedno već je i veoma korisno: Ozon, zahvaljujući svojoj sposobnosti visoke oksidacije, eliminiše mikroorganizme, kako patogene tako i štetne koje mogu nastati iz hrane, a da pri tome ne ostavlja nikakve hemijske čestice.

Bez mirisa

Primenom ozona, upija i uklanja sve neprijatne mirise iz okruženja.

Prečišćavanje vazduha

Čist i siguran dezinficijent, za kuću, restorane, kancelarije, bolnice, radionice, rashladne komore, silose, itd.

Oksidant

Ozon je najjači oksidant za dezinfekciju vode, vazduha ali i svih površina.

Sterilizacija

Brzo uništava sve bakterije, viruse, i to bez sekundarne kontaminacije (sekundarnog zagađivanja)

Detoksikacija

Efikasno uklanja ostatke pesticida iz hrane

Brza razgradnja

Prosečni životni vek (vreme potrebno da polovina količine ozona u vazduhu nestane) je između 20 i 60 minuta, u zavisnosti od kvaliteta, temperature i vlažnosti vazduha u okruženju.

3 MODELA

5.000 mg/h
OZONAIR P-5

10.000 mg/h
OZONAIR P-10

20.000 mg/h
OZONAIR P-20

OZONAIR

Generator ozonskog gasa OzonAir omogućava sterilisanje svih vrsta prostora uz brzo širenje ozona u vazduhu.

Za radne prostorije

U KANCELARIJAMA provodimo najveći deo svog vremena, a u najvećem broju slučajeva radi se o hermetički zatvorenim prostorijama u kojima recirkuliše vazduh iz klima. Upotrebom OZONAIR uređaja garantujemo ambijentalno okruženje bez mikroorganizama među kojima mogu biti i patogene čestice različite vrste. Činjenica da se upotrebom uređaja za ozonizaciju vazduha obezbeđuje zdravo okruženje i za više ljudi, samim tim smanjuje se mogućnost razboljevanja zaposlenih, a naročito u slučaju onih koji su osetljiviji i podložni alergijama.

Za bolnice, klinike, lekarske ordinacije

Uređaji za ozonizaciju imaju svoju primenu i u klinikama, bolnicama i ordinacijama. Dezinfekcija u zatvorenom prostoru poprima sve veći značaj kada je reč o bolničkim centrima, ambulantama ili ordinacijama, gde ne samo da se zahteva čistoća i dezinfekcija da bi se izbegla zaraza, već gde okruženje mora biti bezbedno za celokupno zdravlje.

Za sve vrste vozila

Visoka dezinfekcija pomoću ozona moguća je i u različitim tipovima vozila koje se nakon intervencija ili korišćenja za različite namene kako policijskim, hitne pomoći, taksijima, autobusima tako i u svim drugim transportnim vozilima različitih namena gde borave ljudi.

Za kuću

Ozon je gas koji se nalazi u prirodi, izuzetnih sposobnosti da se njegovom primenom postigne tzv duboka dezinfekcija i penetracija. Zbog toga nije uzaludno istaći da je ozon najjači prirodni dezinficijent koji postoji, a koji deluje nekoliko hiljada puta jače od izbeljivača ili nekih drugih hemijskih preparata koji se tradicionalno koriste u ove svrhe.

Za kuhinju

Ozonizacija hrane je veoma preporučljiva zato što se na taj način eliminišu bakterije i uništavaju mikroorganizmi. U skladištima za voće i povrće ozon eliminiše etilen usporavajući na taj način proces sazrevanja. S druge strane, brzo rastvaranje ozona, zbog visoke relativne vlage, dozvoljava brz povratak u prostorije nakon ozonizacije, zato što se ozon veoma brzo pretvori u kiseonik.

TEHNIČKI PODACI

OGWM-P5

Izlaz ozona (g/hr): 5g
Snaga (w): 85w
Protok (m3/mm): 5,3
Struja (V/Hz): 220V/50Hz
Veličina (mm): 380 x 165 x 315
Težina Neto (kg): 4,9

OGWM-P10

Izlaz ozona (g/hr): 10g
Snaga (w): 130w
Protok (m3/mm): 5,3
Struja (V/Hz): 220V/50Hz
Veličina (mm): 380 x 165 x 315
Težina Neto (kg): 5

OGWM-P20

Izlaz ozona (g/hr): 20g
Snaga (w): 200w
Protok (m3/mm): 5,3
Struja (V/Hz): 220V/50Hz
Veličina (mm): 380 x 165 x 315
Težina Neto (kg): 5,2

KONTAKTIRAJTE NAS

+381 (66) 880 8880

office@nano-tc.com

Pošaljite nam poruku